онлайн версія довідника про лікарські засоби 78783978
онлайн версія довідника про лікарські засоби
Медицина в стране стала лучше или хуже?
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Медицина в стране стала лучше или хуже?

Если сравнивать больницы, поликлиники, мдицинские центры, стоматологии и другие медицинские учреждения - они сейчас лучше, чем были в 20 веке или хуже?

ФорумФорум  КалендарьКалендарь  Последние изображенияПоследние изображения  ЧаВоЧаВо  ПоискПоиск  ПользователиПользователи  ГруппыГруппы  РегистрацияРегистрация  ВходВход  

Перейти вниз 
АвторСообщение
ashleharris

Дата регистрации : 2023-05-14

онлайн версія довідника про лікарські засоби Empty
СообщениеТема: онлайн версія довідника про лікарські засоби   онлайн версія довідника про лікарські засоби EmptyВс Май 14, 2023 5:50 pm

з переваг https://rx.ua/ є широкий асортимент медичних препаратів. На сайті можна знайти ліки на рецепт, вітаміни та додатки до їжі, товари для краси та здоров'я. Клієнти можуть шукати необхідні товари за назвою, або за категоріями, такими як "Ліки на рецепт", "Вітаміни та додатки до їжі", "Товари для краси та здоров'я". Крім того, сайт має функцію пошуку за симптомами, що допомагає знайти ліки для конкретного захворювання. Таким чином, клієнти можуть швидко та легко знайти необхідний препарат
Вернуться к началу Перейти вниз

Страница 1 из 1